Колеги багажника от днес не се отваря нито от дистанционното нито от жабката.Релето в багажника си цъка а не се отваря кабелите са добре свалях кората да ги проверя и незнам вече какво да търся.Даите някои съвет.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Багажника не се отваря от дистанционното!?
Collapse
X
-
90% че са кабели в шуаха дето минава от купето към багажника.
Другото е проблем в машинката. Четки на двигателчето или нещо такова.Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Твърде вероятно е да е така, че като четох в някоя от темите други колеги са имали пък проблем със светлините, които са от същия сноп кабели и там доколкото си спомням имаше вътрешно прекъсване, без да се забелязва визуално.Но може и релето да не пропуска достатъчно добър ток.Ще трябва да се замерват токове и да се правят опити.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеПри мен нещо взе да не се отваря от жабката... Не е от кабелчетата, къде е бушона за тази работа?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПредполагам, че в таблото намиращо се вдясно в багажника, защото оттам чука релето.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1992
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Rossi Покажи съобщениеКолеги багажника от днес не се отваря нито от дистанционното нито от жабката.Релето в багажника си цъка а не се отваря кабелите са добре свалях кората да ги проверя и незнам вече какво да търся.Даите някои съвет.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Гиги имаше такъв проблем, но не знам как го е решил.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеС ключ електрически отваря ли се?
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivo Rossi Покажи съобщениеколега какво е това?
1 - от дистанционното
2 - от бутона в жабката
3 - от ключ в ключалката и леко завъртане наляво, до задействане на електрически контакт, който пък задейства електрическата ключалка (аналогично на 1 и 2)
4 - от ключ в ключалката и пълно завъртане наляво и механично задействане на ключалката.
Та въпросът ми беше дали 3 работи.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДоколкото знам багажникът се отваря по 4 възможни начина:
1 - от дистанционното
2 - от бутона в жабката
3 - от ключ в ключалката и леко завъртане наляво, до задействане на електрически контакт, който пък задейства електрическата ключалка (аналогично на 1 и 2)
4 - от ключ в ключалката и пълно завъртане наляво и механично задействане на ключалката.
Та въпросът ми беше дали 3 работи.
Comment
-
Ок ще опитам по-просто:
Когато вкараш и завъртиш наляво ключа, нормално багажникът се отваря по електрически способ.
Ако откачиш акумулатора и пробваш да отключиш багажника, ще видиш, че трябва доста повече да завъртиш ключа, прилагайки по-голямо усилие за да се отвори.
Във втория случай отключването става по механичен способ.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение90% че са кабели в шуаха дето минава от купето към багажника.:
При мен направи друг номер, при включване на задна се отваряше багажника, оказа се, че 3-4 от кабелите в сноп между багажника и капака са се удървили, начупили изолацията и дали на късо.
Comment
-
Няма как да са четки защото няма моторче. Механизма за отключване е чрез електромагнитно реле. Свалете кората и самата ключалка. Към нея има прикрепени 2 метални пръчки. Едната е да отключи при механичното завъртане на ключа а другата идва от електромагнитното реле. Свалето го и него. То се намира на около 10 см в ляво от ключалката и едната пръчка води към него. Релето е с една пружина. При задействане пружината се свива и издърпва металната пръчка. Проверете на празен ход дали работи релето. При мен се беше откачило релето от захващането и при задействане от ключа то цъкаше но нямаше опората за да издърпа пръчката да отключи. Ако не работи самото реле на празен ход- повредата е ясна, а ако работи проверете хубаво механичните части дали всичко е захванато на мястото си.
Comment
Comment